Τετάρτη, Αυγούστου 31

ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΑΓΙΕ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ


Μητροπολίτης Κονίτσης: «Να μαστουρωθούν όλοι οι Έλληνες!»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011, 16:44
Άναυδοι έμειναν οι πολίτες που παρακολούθησαν δηλώσεις του Μητροπολίτη Δρυινουπόλεως και Κονίτσης, Ανδρέα, με τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε για να συνδέσει τους πολιτικούς, με την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών.

«Φαίνεται πως είναι επιθυμία του πρωθυπουργού, να μαστουρωθούν όλοι οι Έλληνες!», είπε χωρίς περιστροφές ο μητροπολίτης και υποστήριξε, πως μετά από αυτά του έρχεται να πει, «ζήτω οι ντομάτες και τα γιαούρτια».

«Να αγιάσουν τα χέρια όλων εκείνων που έχουν επιλέξει να τιμωρούν, με τον τρόπο αυτό την φαυλοκρατία και την αναξιοκρατία. Να είναι βέβαιοι, αυτοί που πετάνε τα γιαούρτια, ότι έχουν την απόλυτη έγκριση των ηρώων του Γράμμου», πρόσθεσε ο... ευερέθιστος Μητροπολίτης Ανδρέας. O οποίος κατα τ' άλλα, δε συμμερίζεται, όπως ξεκαθάρισε, αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας! Βέβαια αυτό μικρή σημασία έχει, από τη στιγμή που τον συμμερίζονται οι ήρωες του Γράμμου.

Από την έκρηξη του Μητροπολίτη, δε γλύτωσε ούτε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, τον οποίο αποκάλεσε «χοντρό», σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τελευταίου, σχετικά με τους στρατιωτικούς. zougla.gr

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου