Σάββατο, Δεκεμβρίου 14

ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Μίζα-μαμούθ 13,7 εκατ. ευρώ

Πρώτη καταχώρηση: 14/12/2013 - 07:33
Τελευταία δημοσίευση: 08:07Πολιτική
Μίζα-μαμούθ 13,7 εκατ. ευρώ
Μίζα-μαμούθ 13,7 εκατ. ευρώ
Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών οδηγείται με χειροπέδες ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων επί υπουργείας Άκη Τσοχατζόπουλο και Γιάννου Παπαντωνίου, Αντώνης Κάντας. Αυτή τη φορά, εντοπίστηκαν 13,7 εκατ. ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό στη Σιγκαπούρη, που φέρονται να εμπλέκονται σε μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα. 

Ο πακτωλός εκατομμυρίων που εκτιμάται ότι συνδέονται με τα υποβρύχια από την Αρχή για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, φέρεται να έχει φτάσει εκεί μέσω εμβασμάτων που στάλθηκαν από δύο off shore εταιρίες στις οποίες ως διαχειριστής εμφανίζεται ο Αντώνης Κάντας. 

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να δίνει νέα τροπή στην έρευνα για το «μαύρο χρήμα» των εξοπλιστικών αφού ενδεχομένως να ανοίξει νέους δρόμους ώστε να εντοπιστούν άγνωστα έως τώρα στις ανακριτικές αρχές ποσά, που δόθηκαν ως μίζες. Ο Αντώνης Κάντας οδηγήθηκε στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή που χειρίζεται τις υποθέσεις των υποβρυχίων και των TOR M1, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου