Σάββατο, Δεκεμβρίου 27


903tsipras-phone

Ετοιμάζει ψηφοδέλτια ο ΣΥΡΙΖΑ- Ποιοι θα είναι εκλεκτοί στις Κυκλάδες;

Το πράσινο φως για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων, άναψε η Κομουνδούρου, που θέτει ως στόχο να διπλασιάσει τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Τα υψηλά κλιμάκια επιθυμούν ένα μεγάλο άνοιγμα σε προσωπικότητες εκτός ΣΥΡΙΖΑ, και ως εκ τούτου θα τεθεί σε εφαρμογή ένα…face control για τους υποψηφίους από άλλους πολιτικούς χώρους, ενώ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας όπως όλα δείχνουν θα τοποθετηθούν ισχυρά κομματικά στελέχη.
Η πρόταση που εξετάζεται είναι να τεθεί -σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας- ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, ενώ σε ό,τι αφορά στο ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλη Γλέζο, ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως θα είναι υποψήφιος στις Κυκλάδες, είτε σε κάποια μονοεδρική, είτε στην πρώτη μη εκλόγιμη του Επικρατείας.
Ονόματα που ενδιαφέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές είναι του κ.Χρυσαφίδη, πρώην Περιφερειακού και νυν Δημοτικού Συμβούλου αλλά και επικεφαλή της Κίνησης Πολιτών.  Ο κ.Χρυσαφίδης χαίρει της εκτίμησης της Κουμουνδούρου μιας και είναι ένας χαμηλών τόνων πολιτικός, γνωστός σε όλες τις Κυκλάδες μέσα απο την θητεία του σαν Περιφερειακός Σύμβουλος αλλά και λόγω της δουλειάς του, αγαπητός και σεβαστός απο φίλους και αντιπάλους. Είναι ενα άτομο που σίγουρα θα βοηθήσει αρκετά τον ΣΥΡΙΖΑ αν και εφόσον αποδεχθεί την πρόταση όποτε αυτή του γίνει, μιας και εκείνος διατείνει ότι επιθυμεί να παραμείνει στα του Δήμου. Θα είναι πάντως μέγα λάθος κατά την προσωπική μας άποψη ο Κ.Χρυσαφίδης να μην είναι παρόν σε αυτές τις εκλογές μιας και η πολιτική του άποψη είναι ριζοσπαστική, ανοιχτόμυαλη χωρίς παρωπίδες…
Το όνομα της κ.Μ.Καζαντζάκη, προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώτης σε ψήφους στην Σύρο με την παράταξη του νυν Δημάρχου κ.Μαραγκού, είναι ενα ακόμα όνομα που απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κ.Καζαντζάκη έχει αποδείξει οτι δεν πτοείτε με τίποτα, είναι εργατική, μεθοδική, γνώστρια -λογω επαγγέλματος- των θεμάτων, αποφασιστική αλλά προπάντων αγωνίστρια. Είναι η Σιδηρά Κυρία της Σύρου και σίγουρα ενα άτομο με μεγάλη αποδοχή στην Πρωτεύουσα αλλά και σε όλες τις Κυκλάδες όπου έχει φτάσει η φήμη της. Άτομο καθόλου χαμηλών τόνων που διεκδικεί αυτό που πιστεύει σωστό, που δεν διστάζει να τα βάλει ακόμα και με τους κοντινούς της ανθρώπους που την στηρίζουν αν θεωρεί οτι κάνουν λάθος. Δυναμική, εκρηκτική αλλά πάνω απο όλα δίκαιη.  Αν και εφόσον της γίνει πρόταση θεωρούμε οτι θα είναι μια υποψηφιότητα που θα δώσει δυναμική και τσαγανό στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στίς Κυκλάδες.
Που ξέρετε η Σιδηρά Κυρία της Σύρου να γίνει των Κυκλάδων και γιατί όχι….
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου