Σάββατο, Νοεμβρίου 14

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ

EKTAKTH EIΔΗΣΗ | ΓΑΛΛΙΑ


7700

Παρίσι: Άρματα και στρατός στους δρόμους – Είναι όλοι κλεισμένοι στα σπίτια

Ο απόλυτος φόβος επικρατεί στις συνοικίες του Παρισιού.
Εκατομμύρια  άνθρωποι είναι κλεισμένοι και αποκλεισμένοι στα σπίτια τους. Η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι σε ισχύ, τα πάντα στην πόλη είναι κλειστά και όλες οι κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες έχουν αναβληθεί.

Το crashonline επικοινώνησε με τη Σύλβια κάτοικο του Παρισιού που ζει στο 5ο διαμέρισμα το οποίο θεωρείται από τις υποβαθμισμένες περιοχές του Παρισιού και κατοικείται ως επί το πλείστον από μουσουλμάνους.
«Η κατάσταση είναι χαοτική, είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Ήθελα να πάω το παιδί μου σε ένα παιδικό πάρτι αλλά δεν μπορώ καθώς δεν μας αφήνουν να πάμε πουθενά.Βλέπω παντού στρατιώτες και μαθαίνω ότι οι Γερμανοί θα στείλουν στρατιωτική βοήθεια στην χώρα μας. Σε λίγο θα βγουν και τα τανκς στους δρόμους. Ζούμε στιγμές 2ου Παγκοσμίου πολέμου»
Σοκαρισμένη η Σύλβια όντας η ίδια μουσουλμάνα θεωρεί ότι αυτό το χτύπημα είναι στοχευμένο καθώς οι τρομοκράτες χτύπησαν τον δυτικό πολιτισμό και τον τρόπο ζωής και διασκέδασης των Ευρωπαίων. «Ηξεραν ακριβώς τι, πως και που να χτυπήσουν.Ήταν οργανωμένο από μέσα. Ακόμα στις τηλεοράσεις δεν μιλάμε για ISIS, ακόμα μετράμε τους νεκρούς μας, τόνισε η Σύλβια.
Η μουσουλμανική κοινότητα στο Παρίσι λέει χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί 8 τρομοκράτες να ταυτίζονται με τα εκατομμύρια μουσουλμάνων που ζουν στην πόλη. Εξάλλου είναι και πολλοί μουσουλμάνοι ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου