Δευτέρα, Φεβρουαρίου 6

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ

Ο Παπαδήμος ζήτησε στοιχεία για τις επιπτώσεις ενδεχόμενης πτώχευσης

Ο Παπαδήμος ζήτησε στοιχεία για τις επιπτώσεις ενδεχόμενης πτώχευσης : Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις σε όλα τα πολιτικά «μέτωπα» καθώς σύμφωνα με το πιεστικό χρονοδιάγραμμα εντός της ημέρας οι πολιτικοί αρχηγοί θα πρέπει
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις σε όλα τα πολιτικά «μέτωπα» καθώς σύμφωνα με το πιεστικό χρονοδιάγραμμα εντός της ημέρας οι πολιτικοί αρχηγοί θα πρέπει να δώσουν μία σαφή απάντηση σχετικά με τη στάση τους απέναντι στις απαιτήσεις της Τρόικα.

Στο μεταξύ ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς ότι ζήτησε σημείωμα από το αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τις επιπτώσεις που θα έχει στη χώρα μία ενδεχόμενη πτώχευση.

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή του ανακοίνωση ο κ. Παπαδήμος είχε πει ότι  μετά τη μαραθώνια σύσκεψη επιτεύχθηκε συμφωνία σε βασικά θέματα.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου