Τετάρτη, Αυγούστου 29

ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟ,ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ

Σφοδρές αντιδράσεις

Για «δήθεν διαφωνίες» των εταίρων μιλούν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης

  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )


Αθήνα
Τα πυρά των κομμάτων της Αντιπολίτευσης δέχθηκαν οι κυβερνητικοί εταίροι μετά το πέρας της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για τη διαμόρφωση ενός άδικου και αντικοινωνικού πακέτου που θα οδηγήσει στην ισοπέδωση της κοινωνίας. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μιλούν για δήθεν διαφωνίες των εταίρων, οι οποίοι συνεχίζουν να εμπαίζουν τον λαό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχοντας γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια το περιεχόμενο της προγραμματικής συμφωνίας, στη βάση της οποίας συγκροτήθηκε η παρούσα κυβέρνηση, η Τρόικα εσωτερικού, ομονοούσα και κάτω από την εποπτεία των δανειστών μας, προχωρεί στην διαμόρφωση ενός ακόμα άδικου και αντικοινωνικού πακέτου μέτρων που δεν θα οδηγήσει πουθενά παρά μόνον στην ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας.

» Το βέβαιο είναι, το νέο πακέτο μέτρων ξεκινά από τα 11,5 δις αλλά είναι απροσδιόριστο μέχρι που θα φθάσει. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί , δεν θέλει και δεν θα καθίσει με δεμένα τα χέρια μπροστά στα νέα μέτρα της εξόντωσής του.»

Ο Χρήστος Ζώης των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζει: «Οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι με τις δήθεν διαφωνίες τους συνεχίζουν να εμπαίζουν έναν λαό εξαπατημένο, προσβεβλημένο και εξαθλιωμένο. Δεν αντιλαμβάνονται ότι όλοι γνωρίζουμε πως τα μέτρα έχουν κλείσει;

» Αρκεί να ακούσει κανείς τον τραπεζίτη υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, από τον οποίο εγκαίρως και εγκύρως πληροφορούμαστε τις ειλημμένες αποφάσεις», για να προσθέσει: «σε μονοκομματική κυβέρνηση θα υπήρχαν περισσότερες και γνησιότερες διαφωνίες, από όσες δήθεν επικαλούνται οι εταίροι της σημερινής τριμερούς. Το γαϊτανάκι της κοροϊδίας να τελειώσει εδώ και τώρα».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου