Κυριακή, Σεπτεμβρίου 23



Ορθιοι και ελεύθεροι

Η Ελλάδα λένε ότι βρίσκεται σε βαθειά οικονομική κρίση. Για να πληρώσει τους νταβατζήδες πιστωτές κόβει μισθούς και συντάξεις, πουλάει περιουσία της, εκχωρεί λιμάνια, αεροδρόμια, νησιά, ήλιο. Στην πραγματικότητα το πρόβλημα είναι πολιτικό και όχι μόνο. Η Ελλάδα κατέχει το 2.5% του ευρωπαϊκού και το 0,05% του παγκόσμιου ΑΕΠ. Αν είναι δυνατόν αυτά τα νούμερα να επηρεάσουν τις οικονομίες της Αμερικής, Γερμανίας, Κίνας κλπ.
Το πραγματικό σχέδιο ξένων και της ντόπιας άρχουσας τάξης είναι απλό. Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα Ευρωπαϊκό Πακιστάν. Χρησιμοποιούν το οικονομικό ως μοχλό πίεσης για να καταπιέσουν το λαό, να τον εξοντώσουν πρώτα οικονομικά και μετά ηθικά και πνευματικά. Δημιουργούν ένα κράτος ανέργων, έναν λαό χωρίς παιδεία, διαλύουν λύκεια και πανεπιστήμια. Χωρίς ιατρική περίθαλψη διαλύουν την υγεία. Διαλύουν τις δομές του κράτους, δικαιοσύνη, ένοπλες δυνάμεις. Κατασυκοφαντούν τον ελληνικό λαό τεμπέληδες, χαραμοφάηδες, καλοπερασάκηδες. Σκοπός τους είναι να αποσυνδέσουν την ελληνική κοινωνία.
Συμμάχους έχουν την ελληνική πλουτοκρατία η οποία ελέγχει όλα τα μεγάλα ΜΜΕ, τηλεοράσεις και εφημερίδες των μεγαλοεργολάβων δεν κάνουν τίποτα από το πρωί μέχρι το βράδυ παρά να σπέρνουν το φόβο και τον τρόμο στο λαό. Τα ανδρείκελα των εκάστοτε ελληνικών κυβερνήσεων – του Παπανδρέου που θα μας έκανε Δανία του Νότου και ότι δεν υπάρχουν πετρέλαια, το Σαμαρά με τα τρία Ζάπεια και τα ψέμματα που είπε προεκλογικά, το Βενιζέλο που διάλυσε τα ταμεία και έβαλε πέντε χαράτσια και τον  Κουβέλη που δεν θα γινόταν το αριστερό άλλοθι της δεξιάς.
Τελικός σκοπός είναι σε έναν τόπο που λεγόταν Ελλάδα και κατοικούταν από Έλληνες τώρα θα κατοικείται από ελεύθερους δήθεν σκλάβους.
Σε αυτό το καινούργιο ελ ντοράτο οι εργοδότες θα δίνουν ότι μισθό θέλουν, δεν θα πληρώνουν φόρους και εισφορές. Ο εργάτης θα δουλεύει όσες ώρες θέλει ο εργοδότης και όσες μέρες επιθυμεί.
Θα θυμήσω δύο πράγματα. Το 1972 ο Κίνσιγκερ στο πανεπιστήμιο του Σικάγου είπε κατά λέξη “ Για να πετύχει η παγκοσμιοποίηση πρέπει να φύγουν δύο λέξεις από το παγκόσμιο λεξιλόγιο, η λέξη ΕΛΛΑΔΑ και η λέξη ΕΛΛΗΝΕΣ”. Πριν από τρία χρόνια Γερμανός υπουργός είπε “ Η Ελλάδα είναι παρά πολύ μικρή χώρα για να κατέχει τόσο μεγάλο πλούτο, πετρέλαιο, αέριο, σπάνια ορυκτά και τέτοια θέση στη Μεσόγειο.
Ο αγώνας τώρα αρχίζει. Από τη μιά πλευρά είναι αυτοί που θέλουν την υποταγή και την εξαφάνιση της  Ελλάδας. Και από την άλλη ολόκληρος ο ελληνικός λαός.  Αυτός που από αιώνες κράτησε ζωντανό το έθνος των ελλήνων.
Όλοι στη  απεργία και στις πορείες τη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου. Στους δρόμους και στις πλατείες θα δοθεί η μεγάλη μάχη. Θα κλείσω με αυτό που είπαν οι Σπαρτιάτες στους Πέρσες όταν τους ζήτησαν γη και ύδωρ “ Εάν είναι να πεθαίνουμε, θα πεθάνουμε όρθιοι και ελεύθεροι, δεν θα πεθάνουμε γονατιστοί και σκλάβοι”. ΥΓ Τους μόνους που δεν πειράξανε τα μέτρα είναι το παπαδαριό.
Π.ΜΙ. Σύρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου