Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣΝ ΝΕΑΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΟΜΑΛΙΚΗΣ Η ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Κένυα: Αμερικανοί και μία Βρετανίδα ανάμεσα στους δράστες

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013, 07:45
Δύο ή τρεις Αμερικανοί και μία Βρετανίδα συμμετείχαν στην ομάδα της Αλ Σαμπάμπ, που επιτέθηκε εναντίον του εμπορικού κέντρου «Westgate» στο Ναϊρόμπι, σκοτώνοντας περισσότερους απο 60 ανθρώπους, δήλωσε σήμερα η υπουργός Εξωτερικών της Κένυας, Αμίνα Μοχάμεντ, σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η υπουργός, η οποία απάντησε σε ερωτήσεις του δημόσιου αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου PBS στο περιθώριο των εργασιών της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες Αμερικανοί και Βρετανοί συμμετείχαν στην ομάδα των δραστών της σφαγής.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτω, υπάρχουν δύο ή τρεις Αμερικανοί και μέχρι στιγμής έχω ακούσει να μιλούν για μία Βρετανίδα», δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών, η οποία αναφέρθηκε ειδικότερα στη Βρετανίδα λέγοντας ότι είναι γνωστή από την διάπραξη και άλλων ανάλογων πράξεων.

Σε ό,τι αφορά στους Αμερικανούς είπε πως πρόκειται για νέους, μεταξύ 18 και 19 ετών, σομαλικής ή αραβικής καταγωγής, που ζούσαν στις Η.Π.Α..

Διαβάστε επίσης:
Αμερικανοί πολίτες πίσω από το μακελειό στο Ναϊρόμπι;, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013, 03:48

Πηγή: AΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου