Σάββατο, Απριλίου 27

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ

Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο στην Επιτροπή Οικονομικών

Απορρίφθηκε η τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για την ανεργία

Υπερψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής το πολυνομοσχέδιο που περιέχει τα συμφωνηθέντα με την τρόικα, ενώ την Κυριακή αναμένεται η εισαγωγή του στην Ολομέλεια του σώματος.

Η τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της ανεργίας δεν έγινε τελικά δεκτή. Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, είχε δηλώσει πως η επίμαχη τροπολογία είναι «προς τη σωστή κατεύθυνση», αποσαφηνίζοντας ωστόσο τα προτεινόμενα μέτρα πρέπει να «κοστολογηθούν» σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας.

Ο κ. Στουρνάρας προσέθεσε ότι η προσπάθεια κοστολόγησης των μέτρων ενδέχεται να ολοκληρωθεί έως την Κυριακή, συμπληρώνοντας μάλιστα πως δεσμεύεται «προσωπικά και η κυβέρνηση ότι το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας θα φέρει σχετική διάταξη στο αμέσως επόμενο νομοσχέδιο».

Πάντως, το ΠΑΣΟΚ έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει την τροπολογία την Κυριακή στην Ολομέλεια, η οποία θα αρχίσει τη συνεδρίασή της στις 11:00 το πρωί. Newsbest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου