Τρίτη, Ιουνίου 28

Ο ΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Ο πρωθυπουργός ενοχλήθηκε από τα "τανκς" του Πάγκαλου

Ο πρωθυπουργός ενοχλήθηκε από τα "τανκς" του Πάγκαλου

Σε μια προσπάθεια να κατευναστούν οι έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις Πάγκαλου, περί ταραχών και τανκς εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και η χώρα επιστρέψει στη δραχμή, η κυβέρνηση αναμένεται εντός της ημέρας να αποδοκιμάσει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, το ύφος και το περιεχόμενο της αποδοκιμασίας θα αποφασιζόταν από τον πρωθυπουργό, καθώς και ο ίδιος φέρεται έντονα ενοχλημένος από την αναφορά του Θ.Πάγκαλου, που όξυναν την κατάσταση στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε από τους υπεύθυνους της ΚΟ να μεταφέρουν στους βουλευτές ότι δεν υιοθετεί στο παραμικρό τις δηλώσεις του Πάγκαλου.
Η οργή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προκλήθηκε όταν ο κ. Πάγκαλος στην απόπειρά του να εξηγήσει το περιεχόμενο της συνέντευξής του στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo» υποστήριξε αρχικά ότι έγινε λάθος στη μετάφραση, σημείωσε ότι αναφερόταν στα γεγονότα της Αργεντινής και συμπλήρωσε ότι στο Μπουένος Αϊρες σε μία νύχτα υπήρξαν 42 νεκροί.
Αυτή η τελευταία αναφορά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης προκάλεσε πανδαιμόνιο στην αίθουσα και την αποχώρηση πολλών βουλευτών, με τον Μίμη Ανδρουλάκη να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Εξαρχο: «Αν δεν διαγράψετε τον Πάγκαλο απόψε, εγώ δεν ψηφίζω».

Στο ίδιο μήκος κύματος η Χρύσα Αράπογλου δήλωσε στον γραμματέα της ΚΟ ότι «με όλα αυτά που γίνονται, όσα χρήματα έμειναν στη χώρα μετά τις δηλώσεις Δαμανάκη για έξοδο από το ευρώ, θα φύγουν αύριο κιόλας».
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου