Παρασκευή, Ιουνίου 24

Ν.ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Θ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ Α ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΠΑΣΟΚ: Αθανασιάδης και Ρομπόπουλος κατά του Μεσοπρόθεσμου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011, 15:12
Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο και στη συνέχεια, πιθανότατα, να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Θωμάς Ρομπόπουλος, σε δηλώσεις του το πρωί στον ραδιοσταθμό Real Fm. «Δεν μασάω από την απειλή ότι δεν θα δοθεί η πέμπτη δόση» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, και ο βουλευτής Αλέκος Αθανασιάδης επανέλαβε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, μιλώντας στο πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. «Θα θυσιαστώ, για να δει κάτι καλύτερο η κοινωνία» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Εν τω μεταξύ, ο βουλευτής Καρδίτσας, Νίκος Σαλαγιάννης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα 99,5, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Ο κ. Βενιζέλος δεν έκανε αλλαγές. Διεκπεραίωσε μια υπόθεση που σε μεγάλο βαθμό ήταν διαμορφωμένη. Αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα που υπάρχει στο πολιτικό σύστημα είναι ότι οι γέφυρες επικοινωνίας με τον κόσμο κόβονται κάθε μέρα και πιο πολύ. Δεν πιστεύει κανένας κανέναν. Μιλάμε και δεν μας ακούει κανένας. Και κανένας Βενιζέλος δεν πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα και να απαλλάξει το μεσαίο στρώμα της κοινωνίας, αν δεν πιάσει πρώτα τη φοροδιαφυγή και τη σπατάλη. Δεν το κάναμε 20 μήνες, αλλά δεν προετοιμάσαμε και έναν μηχανισμό. Και αυτό δεν είναι ανικανότητα ή αναποτελεσματικότητα. Είναι πολιτική ανηθικότητα. Μας βασανίζει όλους ότι θα χρειαστούν και άλλα μέτρα, αν δεν υπάρξει ένα μνημόνιο ανάπτυξης».
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011, 15:12   zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου