Τετάρτη, Οκτωβρίου 24

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ 54246 ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕΣΩ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΧΟΣ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΛΗΤΕΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ,ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΤΙΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ

Δήμευση περιουσιών, καταθέσεων

Πρώτη καταχώρηση: 24/10/2012
12:59Οικονομία
Δήμευση περιουσιών, καταθέσεων
Δήμευση καταθέσεων και περιουσιών περιμένει τους δημοσίους υπαλλήλους που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το ύψος των τραπεζικών λογαριασμών τους και την αγορά ακινήτων με βάση το δηλωθέν εισόδημά τους.
Στην πρόταση αυτή καταλήγει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σε μια προσπάθεια περιορισμού των κρουσμάτων χρηματισμού μεταξύ των κρατικών λειτουργών.
Σκοπός είναι να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία, εκτός από την ποινή της οριστικής απόλυσης, σε όσους έχουν μετατρέψει την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου σε μέσο παράνομου πλουτισμού.
Παράγοντες του υπουργείου πιστεύουν ότι θα βγάλουν λαβράκι, αν τελικά η Ενωση Ελληνικών Τραπεζών ικανοποιήσει το αίτημα του ΣΔΟΕ και δώσει τον κατάλογο με τα 54.246 φυσικά πρόσωπα που έβγαλαν μέσω εμβασμάτων σημαντικά ποσά στο εξωτερικό.

Πηγή: Αδέσμευτος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου