Τετάρτη, Ιουνίου 25

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

ΣΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Η ΕΛΛΑΔΑ

Πάμε σαν άλλοτε!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλάδα προκρίθηκε στην φάση των «16» του Μουντιάλ. Με την εκτέλεση του πέναλτι από τον Σαμαρά στις καθυστερήσεις η εθνική ομάδα επικράτησε 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού και πήρε την 2η θέση του 3ου ομίλου. Την Κυριακή το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πάμε σαν άλλοτε!
την Κυριακή το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.την Κυριακή το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Κόντρα στις προβλέψεις, στην ατυχία (3 δοκάρια, 2 αναγκαστικές αλλαγές), νίκησε 2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού με πέναλτι του Σαμαρά στο 90'+3' και πέρασε στους «16» του Mundial. Κόντρα στις προβλέψεις, στην ατυχία (3 δοκάρια, 2 αναγκαστικές αλλαγές), νίκησε 2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού με πέναλτι του Σαμαρά στο 90'+3' και πέρασε στους «16» του Mundial. - See more at: http://www.sentragoal.gr/afieroma.asp?catid=35050&subid=2&pubid=129766633#sthash.YMG3Vrl2.dpufΟ πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την πρόκριση της Ελλάδας στον επόμενο γύρο του Παγκόσμιου Κυπέλλου έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους παίκτες της ομάδας τονίζοντας πως για μια ακόμα φορά έκαναν περήφανους όλους τους Έλληνες.την Κυριακή το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η Ελλάδα γράφει ιστορία και στην Βραζιλία. Δεν την πτοούν ούτε τα δοκάρια (3 είχε!) ούτε η ατυχία των τραυματισμών (δύο αναγκαστικές αλλαγές στα πρώτα 24 λεπτά) ούτε η ισοφάριση στο 74' ούτε... τίποτα!
Δείτε περισσότερα στο sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου