Τετάρτη, Ιουλίου 16

ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΡΟΥΠΑ

Ψάχνουν τη Ρούπα και τους συνεργούς του Mαζιώτη

- Newsbomb Τελευταία ανανέωση: Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 17:37
Ψάχνουν τη Ρούπα και τους συνεργούς του Mαζιώτη
Τυχαία σύλληψη ή είχε πληροφορίες η αντιτρομοκρατική; - Γιατί έψαχναν στο Μοναστηράκι οι αστυνομικοί;
Βασικός στόχος της αντιτρομοκρατικής είναι τώρα η σύλληψη της γυναίκας – αράχνης, της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Παναγιώτας Ρούπα.
Άλλωστε η Πόλα – όπως την αποκαλούν οι δικοί της - έχει σημαίνοντα ρόλο στην τρομοκρατική δράση του Μαζιώτη και συνεπώς έχει μπει στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής.
Από την πρώτη κιόλας στιγμή μετά την συμπλοκή και τη σύλληψη του τρομοκράτη ο οποίος είχε επικηρυχτεί μαζί με την  Ρούπα για 2 εκατομμύρια ευρώ, η ΕΛ.ΑΣ. χτενίζει όλη την Αττική προκειμένου να ανακαλύψει το κρησφύγετο των τρομοκρατών αλλά και την Ρούπα.
Η σύλληψη του σήμερα το μεσημέρι, εν μέρει ήταν τυχαία. Αν και πρέπει να σημειώσουμε ότι εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα η Αντιτρομοκρατική είχε την ασφαλή πληροφορία ότι ο τρομοκράτης κινούνταν με συνεχείς μεταμφιέσεις στο Κέντρο της Αθήνας.
Ήξεραν πολύ καλά ότι αργά ή γρήγορα ο κακοποιός θα «έβγαινε παγανιά» για κάποια ληστεία. Για το λόγο αυτό μυστικοί αστυνομικοί με πολιτικά πραγματοποιούσαν περιπολίες στο Μοναστηράκι, στην Πλάκα και στο Σύνταγμα.
2129322
Όλα ξεκίνησαν όταν σήμερα το πρωί ένα ζευγάρι αστυνομικών της αντιτρομοκρατικής είδαν τέσσερα μεταμφιεσμένα άτομα έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην Αθήνα. Στο πρόσωπο του ενός εκ των υπόπτων αναγνώρισαν το Νίκο Μαζιώτη, όμως δεν μπορούσαν να διακινδυνεύσουν το φιάσκο σε περίπτωση που τελικώς δεν ήταν ο Μαζιώτης.
Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής ειδοποίησαν την ομάδα ΔΙΑΣ να μεταβεί για έλεγχο. Τους κακοποιούς πλησίασε ένας αστυνομικός της ΔΙΑΣ. Δεν πρόλαβε καλά - καλά να ρωτήσει τα στοιχεία τους όταν ο Μαζιώτης έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε.
Ο αστυνομικός διατηρώντας την ψυχραιμία του ανταπέδωσε τα πυρά και τραυμάτισε τον τρομοκράτη που έπεσε αιμόφυρτος στο δρόμο. Ακολούθησε πανικός. Βροχή πυροβολισμών από τους υπόλοιπους δράστες που προσπάθησαν να διαφύγουν.
Οι άνδρες της ΔΙΑΣ μαζί με την Αντιτρομοκρατική τους κυνήγησαν και κατάφεραν να αφοπλίσουν και να συλλάβουν δύο από τους δράστες. Προς το παρόν είναι άγνωστος ο αριθμός των συνεργών του Μαζιώτη που συμμετείχαν στην συμπλοκή καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι συμμετείχαν ως ομάδα υποστήριξης στα μετόπισθεν που προφανώς θα βρισκόντουσαν πιο μακριά από το περιστατικό. Οι αστυνομικοί είδαν τουλάχιστον έναν ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.
Πάντως παρά την τροπή της υπόθεσης, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορούν να εξηγήσουν για ποιο λόγο ο τρομοκράτης- λίγο πριν το περιστατικό και με δεδομένο το σενάριο ότι ετοιμαζόντουσαν για ληστεία – μπήκε σε εμπορικό κατάστημα να αγοράσει σακίδιο.
Εκτός από τις έρευνες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην Αντιτρομοκρατική περιμένουν και τα αποτελέσματα του σταδίου της ανάκρισης που θα ακολουθήσει μόλις αποκατασταθεί η υγεία του δράστη αν και όπως λένε έμπειροι αστυνομικοί «ο Μαζιώτης είναι… σφίγγα. Δεν πρόκειται να πει κουβέντα, ούτε για τη Ρούπα, ούτε για κανέναν».
Διαβάστε επίσης: 
Έτσι συνέλαβαν τον Ν. Μαζιώτη
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο Μαζιώτης (pics&vid)
Σύλληψη Μαζιώτη: Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο τρομοκράτης (pics)
Σύλληψη Μαζιώτη: Στο πεζοδρόμιο η περούκα του τρομοκράτη (pics)
Σύλληψη Μαζιώτη: Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στο newsbomb.gr (vid)
Σύλληψη Μαζιώτη: ΜΑΤ και αντιτρομοκρατική στο Μοναστηράκι (pics)
Σύλληψη Μαζιώτη: Τουρίστας ο τραυματίας στη συμπλοκή (pic)
Ποιος είναι ο Νίκος Μαζιώτης (video + photos)
Η στιγμή της σύλληψης του Ν. Μαζιώτη (pic)

Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/473084/psahnoyn-ti-roypa-kai-toys-synergoys-toy#ixzz37e0bSrUL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου