Κυριακή, Νοεμβρίου 20

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ

Καρατζαφέρης: "Η έκτη δόση συνδέεται με έγγραφες δεσμεύσεις μας"

Καρατζαφέρης: "Η έκτη δόση συνδέεται με έγγραφες δεσμεύσεις μας"

«Είναι σαφές ότι η καταβολή της έκτης δόσης συνδέεται με την επιστολή τόσο του κ. Παπανδρέου όσο και του κ.Σαμαρά και, εν συνεχεία, απ' την κατάθεση της δικής μας άποψης», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης έπειτα από τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με την τρόικα.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δήλωσή του μετά την συνάντηση είπε ότι εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου
Όπως είπε, τα πράγματα είναι ανελαστικά και πρέπει να βρεθεί τρόπος συνεννόησης σε αυτό τον τομέα, «ώστε τα χρήματα να αποδεσμευθούν εγκαίρως για να μπορέσουμε καλύψουμε τις ανάγκες που έχει ο τόπος».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ότι η χώρα μας αυτή τη στιγμή χρειάζεται τα χρήματα της 6ης δόσης για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, και εάν εξαρτηθεί από τον ίδιο -αναφερόμενος εμμέσως στην ενδεχόμενη υπογραφή του σε έγγραφη διαβεβαίωση- τότε θα κάνει «αυτό που πρέπει».
Στη συνάντηση μετείχαν από πλευράς ΛΑΟΣ ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος και αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιώργος Γεωργίου, ενώ εκτός από τους τρεις εκπροσώπους της τρόικα μετείχαν και άλλοι πέντε τεχνοκράτες και σύμβουλοι. ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου