Τετάρτη, Ιανουαρίου 18

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΡΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ 3ης ΣΕΝΤΕΜΒΡΙΟΥ


Σε «σημείο μηδέν» έχει μετατραπεί η 3ης Σεπτεμβρίου λόγω ναρκωτικών

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012, 16:17
Διαμαρτυρόμενοι για το τεράστιο πρόβλημα διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών στην περιοχή τους, καταστηματάρχες και κάτοικοι προχωρούν σε κινητοποιήσεις αύριο, γύρω από την οδό Μάρνη στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στον αποκλεισμό της 3ης Σεπτεμβρίου.

Όπως καταγγέλλουν, η πιάτσα που «ενδημούσε» στην οδό Τοσίτσα, ανάμεσα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Πολυτεχνείο, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, «σκουπίστηκε» κάτω από την Πατησίων, με αποτέλεσμα η Μάρνη, όπως επίσης οι γύρω δρόμοι και τα στενά -3ης Σεπτεμβρίου, Στουρνάρη, Αβέρωφ, Πολυτεχνείου, Μακεδονίας κ.λπ.- μέχρι την πλατεία Λαυρίου, να έχουν γίνει εδώ κι αρκετές μέρες το νέο στέκι ναρκωτικών.

Η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με το γεγονός αυτό, έχουν σχεδόν απαξιώσει την αγορά. Γι' αυτό και οι άνθρωποι που δουλεύουν ή ζουν στη γειτονιά έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αποκλείοντας αύριο στις τρεις το μεσημέρι την 3ης Σεπτεμβρίου.

Επιμέλεια: Κατερίνα Σεφερλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου