Τετάρτη, Απριλίου 18

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΘΑ ΑΠΕΤΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ


Ξεκινά την προεκλογική του περιοδεία

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, 06:39
Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει και οι πρόεδροι των κομμάτων βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών σε μία προσπάθεια να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους.

Σε αυτό το κλίμα λοιπόν, την Πέμπτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα απευθύνει την πρώτη του προεκλογική ομιλία στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα, στη Ν. Σμύρνη.

Την Παρασκευή, ο κ. Βενιζέλος θα δώσει ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ενώ το Σάββατο, αντί της περιοδείας σε Χανιά και Ρέθυμνο, όπως σχεδιαζόταν αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος θα περιοδεύσει στη Λαμία, όπου αρχικά θα έχει συναντήσεις με τοπικούς πολιτικούς άρχοντες στο δημαρχείο της πόλης και στη συνέχεια θα απευθύνει ομιλία από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την Κυριακή, ο κ. Βενιζέλος θα περιοδεύσει σε Κοζάνη και Ιωάννινα όπου θα απευθύνει ομιλίες.

Μετά τις πρώτες αυτές περιοδείες, την ερχόμενη εβδομάδα ο κ. Βενιζέλος θα παραθέσει διαδοχικές συνεντεύξεις Τύπου σε περιφερειακά μέσα.

Τέλος, στον προγραμματισμό περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, σειρά διαδικτυακών συνεντεύξεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου