Πέμπτη, Απριλίου 19

ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΛΟΙΚΤΗΤΕΣ



Για απειλές κατά της πολιτικής του καριέρας κάνει λόγο ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Σούρλας, μιλώντας στη zougla.gr σχετικά με την κατάθεσή του για τη λαθρεμπορία καυσίμων στον στρατό, που έδωσε την Πέμπτη στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.

Ο κ. Σούρλας περιγράφει ως αδίστακτους εκείνους που τον απειλούν εντελώς ανερυθρίαστα, που επιχειρούν να τον αποβάλλουν από την πολιτική σκηνή και να τον αποκλείσουν από τα αθηναϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Εξοργισμένος, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής εξηγεί στη zougla.gr πως τα κυκλώματα που τον πολεμούν και τον καταπολεμούν δεν είναι ιδιοκτήτες μικρών σκαφών στον Σαρωνικό και στον Θερμαϊκό, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά, αλλά μεγαλοϊδιοκτήτες δεξαμενοπλοίων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη λαθρεμπορία καυσίμων.

Ο κ. Σούρλας κλήθηκε ως μάρτυρας. Όπως ανέφερε, οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς, με πενιχρά μέσα, δίχως καν δακτυλογράφους, προσπαθούν να προχωρήσουν στη διερεύνηση σοβαρότατων υποθέσεων, όπως το όργιο λαθρεμπορίας και νοθείας των καυσίμων, παρακάμπτοντας τα προσχώματα που βάζουν στο έργο τους.    zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου