Τετάρτη, Μαρτίου 26

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 15 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΙΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

Παραιτήθηκαν από τους ΑΝΕΛ Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλος

Την παραίτησή τους από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την επιθυμία τους να είναι ανεξάρτητοι, δηλώνουν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, οι βουλευτές Χρυσούλα Μαρία Γιαταγάνα και Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος.

Παραιτήθηκαν από τους ΑΝΕΛ Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλος
Μετά την εξέλιξη αυτή η δύναμη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων του κ. Πάνου Καμμένου μειώνεται στους 15 βουλευτές.
Μόλις προσφάτως η κυρία Γιαταγάνα είχε υποστηρίξει ότι το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων «βουλιάζει», ενώ και ο κ. Γιοβανόπουλος, ο οποίος εκτελούσε χρέη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδαςτου κόμματος είχε αποστασιοποιηθεί από επιλογές της ηγεσίας του.

Αμέσως μετά την παραίτηση των δύο βουλευτών, το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέδωσε ανακοίνωση, όπου κάνει λόγο για «αποστασία» καλώντας τους δύο βουλευτές να παραδώσουν τις έδρες τους: «Η αποστασία των βουλευτών Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε, δεν φοβόμαστε. Της ανακοίνωσης είχει προηγηθεί σύσκεψη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με τους στενούς του συνεργάτες στη Βουλή, όπου εξετάστηκε το όλο ζήτημα καθώς και η αντίδραση του κόμματος, και επελέγη η σκληρή στάση απέναντι στους δυο βουλευτές.
Παράλληλα, στην ανακοίνωση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επισημαίνουν τη χρονική συγκυρία της ανεξαρτητοποίησης τονίζοντας ότι «δεν είναι τυχαίο ότι η αποστασία γίνεται την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του βουλευτή Τέρενς Κουίκ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κόντρα στα ψηφοδέλτια υποταγής του προξενείου της Κομοτηνής».
«Αυτούς που δεν άντεξαν τους καλούμε να παραδώσουν τις έδρες τους πριν αποδεχθούν και αυτοί τη γνωστή πρόσκληση» καταλήγουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην ανακοίνωσή τους.  ΕΘΝΟΣ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου