Σάββατο, Μαρτίου 22

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΛΗΤΕΣ


Ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς: Τα πρώτα ονόματα

Ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς: Τα πρώτα ονόματα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014, 17:24
 
 
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου της Ελιάς για τις ευρωεκλογές.

Η Κατερίνα Μπατζελή, η Συλβάνα Ράπτη, ο Παντελής Καψής και η Εύα Καϊλή είναι μεταξύ αυτών που θα κατέβουν με την Ελιά - Δημοκρατική Παράταξη. Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών στο σύνολό του θα γίνει την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι. Τα πρώτα ονόματα προέκυψαν κατά τη διάρκεια συνάντησης, που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι επικεφαλής των κομμάτων και των κινήσεων που απαρτίζουν την Ελιά.

Την ίδια στιγμή το ΠΑΣΟΚ δημοσιοποίησε έναν κατάλογο με ενδεικτικές, όπως αναφέρει, προτάσεις υποψηφιοτήτων για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών, στον οποίον περιλαμβάνονται τα εξής ονόματα:

Συλβάνα Ράπτη, Κατερίνα, Μπατζελή, Εύα Καϊλή, Θανάσης Χειμωνάς, Κυριάκος Πιερρακάκης, Παντελής Καψής, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Ευθύμης Καρδαράς, Σωτήρης Κατσέλος, Δημήτρης Καρέλας, Δημήτρης Μπρίμης, Μαρία Παπαϊωάννου-Σφαέλου, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Νίκος Τσολακίδης, Παναγιώτης Κωστούλας, Παναγιώτης Πάτρας, Μάνος Επιτροπάκης, Νίκος Μπίστης.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η διαδικασία κατάρτισης του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών, το οποίο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «θα είναι ενωτικό και ενιαίο, ανανεωτικό και αντιπροσωπευτικό και θα αποτυπώνει τη δυναμική και την προοπτική της Ελιάς».

«Κοινή διαπίστωση είναι η ύπαρξη μεγάλης διάθεσης στράτευσης και συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο όχι μόνο από στελέχη και μέλη όλων των Κομμάτων και Κινήσεων που μετέχουν στην Ελιά, αλλά και από πρόσωπα που πιστεύουν στη δυναμική της συνεργασίας μεταξύ των οποίων πολλά που ανήκουν στην Κίνηση των 58.

»Στο ψηφοδέλτιο θα εκπροσωπούνται όλες οι Περιφέρειες της χώρας, όλοι οι κοινωνικοί και επαγγελματικοί χώροι. Οι συμμετέχοντες στη σημερινή συνάντηση χαιρέτισαν την ένταξη στην Ελιά της Κίνησης Μεταρρυθμιστική Αριστερά, που συγκροτείται από στελέχη που ανήκαν στη ΔΗΜΑΡ και ευρύτερα στον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014, 17:37   zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου