Δευτέρα, Μαρτίου 24

Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΠΩΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΖΩΝ


«Κανένας επιζών»

«Κανένας επιζών»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014, 15:55
 
 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με το εξαφανισμένο Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αεροπορική εταιρεία ενημέρωσε τους συγγενείς των επιβατών, πως το αεροπλάνο προσέκρουσε στη θάλασσα και δεν υπάρχει κανένας επιζών.

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια επίσημης συνέντευξής Τύπου, πως οι πιο πρόσφατες αναλύσεις από τα δεδομένα των δορυφόρων δείχνουν ότι η τελευταία θέση του αεροπλάνου ήταν στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του Περθ της Αυστραλίας στο νότιο τμήμα του Ινδικού Ωκεανού.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η εταιρεία Malaysia Airlines για το χαμένο Boeing 777. Στην ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει:

«Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η πτήση ΜΗ370 έχει χαθεί και ότι όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί. Τώρα θα πρέπει να συλλέξουμε στοιχεία για το πως το αεροπλάνο έπεσε στον νότιο διάδρομο του Ινδικού Ωκεανού».

Συναγερμός για νέα αντικείμενα στον Ινδικό Ωκεανό

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ ανακοίνωσε πως αυστραλιανό αεροσκάφος που συμμετέχει στις έρευνες για το εξαφανισμένο μαλαισιανό αεροσκάφος εντόπισε δύο νέα αντικείμενα στον νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Ο αυστραλός πρωθυπουργός ανακοίνωσε στο κοινοβούλιο ότι αυστραλιανό πλοίο βρίσκεται κοντά στην περιοχή όπου εντοπίσθηκαν τα δύο αντικείμενα, ένα κυκλικό γκριζοπράσινο και ένα ορθογώνιο χρώματος πορτοκαλί, και ελπίζει ότι θα μπορέσει να τα ανασύρει εντός των επομένων ωρών.

Κινεζικό στρατιωτικό αεροσκάφος είχε αναφέρει νωρίτερα ότι εντόπισε σειρά αντικειμένων που επέπλεαν στην περιοχή των ερευνών, αλλά αεροσκάφος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ δεν κατόρθωσε να τα βρει.
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014, 16:17  zogla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου