Παρασκευή, Νοεμβρίου 21

ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ

Στη Σύρο ο Σταύρος Θεοδωράκης
Με τη μεσημεριανή πτήση της Ολυμπιακής (12.45) κατέφτασε πριν λίγο στη Σύρο ο επικεφαλής του "Ποταμιού" Σταύρος Θεοδωράκης, τον οποίο υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο η Λίλη Αγγελοπούλου και ο Νίκος Μαραγκός, που αποτελούν και τον πυρήνα του κινήματος στο νησί.
 
Στις πρώτες του κουβέντες με τους δημοσιογράφους εμφανίστηκε οικείος και άνετος, ενώ δεν παρέλειψε και να τροποποιήσει το πρόγραμμά του καθώς σήμερα στις 17.00 θα δώσει τηλεοπτική συνέντευξη στον Μπάμπη Κουλούρα, στη δημοτική τηλεόραση του "ΑΙΓΑΙΟ", ενώ στις 18.00 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Γιώργο Μαραγκό στην Άνω Σύρο. Επί τη ευκαιρία, μάλιστα, της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην Άνω Σύρο, σήμερα στις 19.00, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα παραστεί εκεί για να συναντηθεί με τους δημοτικούς συμβούλους και να κάνει έναν σύντομο χαιρετισμό, ενώ αργότερα θα περπατήσει στους δρόμους της Ερμούπολης για να συνευρεθεί και να κουβεντιάσει μα τους πολίτες.
Αύριο, αναμένεται να συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β' στις 11.00 το πρωί, ενώ στις 12.00 θα ακολουθήσει η ανοιχτή κεντρική ομιλία του στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου