Δευτέρα, Οκτωβρίου 19

ΠΗΓΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ

Cyclades Deals

«Έφυγε» από τη ζωή ο ζωγράφος Κώστας Κουλούρας Κύριο

«Έφυγε» από τη ζωή ο ζωγράφος Κώστας Κουλούρας
Τη μεγάλη απώλεια του χαμού του αδελφού του Κώστα, βιώνει εδώ και λίγες μέρες ο γνωστός παρουσιαστής της Αιγαίο Tv, αλλά και άνθρωπος της τέχνης Μπάμπης Κουλούρας. 
Σε ηλικία 78 ετών ο Κώστας Κουλούρας άφησε την τελευταία πνοή μετά από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια, έχοντας στο πλευρό του, τους δικούς του ανθρώπους με πρώτη και καλύτερη την αδελφή του Μαρία. «Ο αδελφός μου δεν πίκρανε ποτέ κανέναν. Αγάπησε πολύ τον αθλητισμό, ασκώντας πάντως εκτός από το κορμί του, την ψυχή και το μυαλό του» τόνισε στον «ΛΟΓΟ» ο Μπάμπης Κουλούρας φανερά συγκλονισμένος, για να καταλήξει: «Είχε κάνει πολλές εκθέσεις ζωγραφικής, την οποία υπεραγαπούσε. Ήταν αυτοδίδακτος, ενώ είχε ασκήσει και το επάγγελμα του ναυτικού. Επίσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη της εφημερίδας «Βατσιμάνης». Είμαι πραγματικά υπερήφανος που ήταν αδελφός μου, ενώ πολλές φορές ήταν και πατέρας μου. Έφυγε ήσυχα και ειρηνικά, όπως ακριβώς δηλαδή είχε ζήσει
H κηδεία του Κώστα Κουλούρα έγινε στο νεκροταφείο του Αγίου Γεωργίου , ενώ για το ήθος και την πορεία του εκλιπόντος μίλησε ο πρόεδρος των Συνταξιούχων Ναυτικών Σύρου – Κυκλάδων Γιώργος Μηλιός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου