Σάββατο, Ιουλίου 9

ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Παπουτσής: Φασιστικές αντιλήψεις στις απειλές

Παπουτσής: Φασιστικές αντιλήψεις στις απειλές

Φασιστικές αντιλήψεις διακρίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής στις απειλές εναντίον της οικογένειας του, τις οποίες κατήγγειλε την προηγούμενη εβδομάδα.

«Με ποια αντίληψη η οικογενειακή εστία γίνεται σύμβολο εξουσίας για να εκφραστεί μαζική διαμαρτυρία; Μόνο με μια αντίληψη: τη φασιστική αντίληψη» δηλώνει σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», τονίζοντας πως δε χωρά πολιτική και ιδεολογική βία στη Δημοκρατία και σημειώνοντας πως «είναι επικίνδυνο να ταυτίζεται η πολιτική εξουσία με τους μηχανισμούς καταστολής».

Ο κ. Παπουτσής υπενθυμίζει επίσης ότι «όταν μίλησε για περιστατικά αυθαιρεσίας και απειθαρχίας στα Σώματα Ασφαλείας, τότε είχαν πέσει όλοι πάνω του».

Σε ό,τι αφορά τους «Αγανακτισμένους» στο Σύνταγμα, υποστηρίζει πως «αν ο Δήμος αποφασίσει να αποκαταστήσει τη λειτουργία της πλατείας Συντάγματος τόσο το υπουργείο όσο και εγώ προσωπικά θα σταθούμε αποφασιστικοί αρωγοί».

Ο υπουργός υπογραμμίζει, τέλος, πως η χώρα χρειάζεται πανστρατιά υπευθυνότητας και τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, αφού «σημαίνουν ανακοπή της προσπάθειας της χώρας».

Αφήνει, δε, αιχμές κατά της αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «είναι προφανής η ανευθυνότητα όσων τις ζητούν».
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου