Πέμπτη, Ιουλίου 7

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ

Ο Αλ. Τσίπρας για τις επιθέσεις κατά βουλευτών και την οικονομία

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011, 15:22
«Η επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης έχει περάσει στο στάδιο της αυτογελοιοποίησης. Δεν μπορούμε να τους παρακολουθήσουμε, κάνουν κακό στους εαυτούς τους» επεσήμανε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει για τις επιθέσεις κατά κυβερνητικών βουλευτών.

Όπως είπε, το σύνολο των δυνάμεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν προκρίνει τις μορφές βίας, αλλά σημείωσε: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν έχει μέλη στρατιωτάκια που παίρνουν γραμμή. Πολύ πιθανό, να βρίσκονται σε μια διαμαρτυρία μέλη μας, όπως και μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ.».

Από το Βερολίνο, όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε: «Μας κοιτάνε σαν εξωγήινους, σαν τους ανθρώπους που γυρνάνε από την κόλαση».

Σχετικά με τις οικονομικές εξελίξεις, υποστήριξε ότι «επιδόρπιο» της συνάντησης Βενιζέλου - Σόιμπλε, χθες, ήταν η διαδικασία ελεγχόμενης πτώχευσης. «Διεξάγεται ερήμην της Ελλάδας. Γερμανοί και Γάλλοι έβγαλαν στο τραπέζι τα χαρτιά τους για το πότε και πώς θα γίνει. Η κυβέρνηση βέβαια είναι απούσα. Θα κληθεί τελευταία στιγμή για να εφαρμόσει τη λυπητερή» είπε -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011, 15:22

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου