Τρίτη, Ιουλίου 5

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΚΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΨΑΡΙΩΝ ΣΕ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πάγκαλος: Δεν μου φάγανε τα ψάρια!

Πάγκαλος: Δεν μου φάγανε τα ψάρια!

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος τα δημοσιεύματα για αρπαγή των… ψαριών που έτρωγε σε ψαροταβέρνα του Πειραιά, από  θαμώνα διπλανού τραπεζιού. Ο κ. Πάγκαλος  αναφέρει ότι έχει μήνες να επισκεφθεί καν τον Πειραιά και επιρρίπτει ευθύνες στη ΝΔ αυτή τη φορά. Όχι γιατί σχεδίαζε να του απαγάγει τα ψάρια φυσικά, αλλά για το «σύστημα  παραπληροφόρησης της Συγγρού»…

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός, ότι στη δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διαψεύδει,  μιλώντας σε τρίτο πρόσωπο για τον… εαυτό του!      «Ξεπερνώντας το γεγονός ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν έχει επισκεφθεί τον Πειραιά εδώ και μήνες, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την ημέρα που υποτίθεται ότι βρισκόταν στον Πειραιά, εκείνος ήταν εκτός Αττικής» αναφέρεται επί λέξει .

Ως απόδειξη του ότι δεν συνέβη το παραμικρό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επικαλείται το γεγονός ότι δεν υπάρχει απόδειξη…  «Υπήρχε περίπτωση στην εποχή που βιντεοσκοπούνται τα πάντα, σε μια παρέα νέων να μην είχε ούτε ένας κινητό τηλέφωνο και να μην του πέρασε από το μυαλό; Είναι προφανές και εδώ το ασύστολο ψεύδος» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Στη συνέχεια ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται και πάλι στη ΝΔ.  «Μέχρι τώρα η συνήθης πρακτική ήταν η παραποίηση των δηλώσεων του Αντιπροέδρου. Προφανώς δεν αρκεί πια, οπότε τώρα προκρίνεται η τακτική της κατασκευής ανύπαρκτων ειδήσεων που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Ψέμα στο ψέμα λοιπόν, αυτή είναι η νέα τακτική του 2ου ορόφου της Συγγρού» υποστηρίζει.

Αυτή τη φορά πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ την γλίτωσε από τις επικρίσεις του αντιπροέδρου …   star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου