Τρίτη, Ιανουαρίου 22

ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ

«Η χώρα έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την τρομοκρατία»

Πρώτη καταχώρηση: 22/01/2013 - 02:45
02:45Πολιτική
«Η χώρα έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την τρομοκρατία»
«Από τον Νοέμβρη και μετά, είχαμε την αίσθηση πως θα είχαμε χτυπήματα» , δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, και συμπλήρωσε πως δεν μπορεί να αποκλείσει το γεγονός πως μπορεί να υπάρξει συνέχεια.
Στην εκπομπή του κ. Πρετεντέρη, «Ανατροπή», ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αναφέρθηκε για τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα καθώς και για την απάντηση που έδωσε στους δικαστές και τις αποφάσεις τους, συμπληρώνοντας πως έχει βάσιμους λόγους να το κάνει και πως δεν αναφέρεται στο σύνολο των δικαστών.
«Τα χτυπήματα με τα γκαζάκια  και οι πυροβολισμοί πηγάζουν από την ίδια «μήτρα», συμπλήρωσε ο υπουργός και συνέχισε λέγοντας πως η ανοχή του κράτους είναι αυτή που επιτρέπει στην τρομοκρατία να ανθεί.
Στην συνέχεια ανέφερε πως ο τρόπος που πολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν βοήθησε σε μια απόλυτη καταδίκη του φαινομένου.
Λίγο αργότερα, ο κ. Νίκος Βρούτσης, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει την παραίτηση του κ. Δένδια γιατί έκανε «ευθεία σύνδεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την τρομοκρατία».
Στην συνέχεια η πρόεδρος Δικαστών και Εισαγγελέων, Βασιλική Θάνου Χριστοφίλου, σε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή, δήλωσε πως δεν πρέπει να γίνεται με απαξιωτικό τρόπο η κριτική στη Δικαιοσύνη. enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου