Πέμπτη, Μαΐου 15

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ,ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ TRANSTOR ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ρωμανός ανέλαβε την ευθύνη για επιθέσεις

Πρώτη καταχώρηση: 15/05/2014 - 13:53
Τελευταία δημοσίευση: 14:02Κοινωνία
Ο Ρωμανός ανέλαβε την ευθύνη για επιθέσεις
Ο Ρωμανός ανέλαβε την ευθύνη για επιθέσεις
Μέσα από τις φυλακές Αυλώνας ο προφυλακισμένος για τη ληστεία στο Βελβεντό, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», Νίκος Ρωμανός, αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη συμμετοχή του σε διάφορες επιθέσεις.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ν. Ρωμανός αναλαμβάνει την ευθύνη για τις επιθέσεις εναντίον της δημοτικής αστυνομίας στην Κυψέλη, στην επενδυτική εταιρεία Trastor και στο σπίτι του πρώην υπουργού Αμυνας και Οικονομικών Γ. Παπαντωνίου .
«Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για την συμμετοχή μου στις αναρχικές εμπρηστικές ομάδες FAI-Φωτιές στον Ορίζοντα, FAI- Μονάδα Φωτιά στα Κάτεργα και Μαχόμενη Μειοψηφία. Αναλαμβάνω και την ποινική ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις με βάση τις οποίες έχει σχηματιστεί δικογραφία, στην δημοτική αστυνομία της Κυψέλης, στην επενδυτική εταιρία Trastor και στο σπίτι του πρώην Υπουργού Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου», τονίζει χαρακτηριστικά με επιστολή του μέσα από τις φυλακές Αυλώνας.
Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι δεν συμμετείχε στον εμπρησμό του αμαξοστασίου της ΕΘΕΛ, ούτε στις εμπρηστικές επιθέσεις που πραγματοποίησαν οι Πύρινες Σκιές.  enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου