Σάββατο, Μαρτίου 24

ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ


Πάγκαλος: "Ήρθε η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη στους νέους"

Πάγκαλος: "Ήρθε η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη στους νέους" : Ο Θεόδωρος Πάγκαλος,  κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ΝΕΤ. μίλησε για την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.
«Πήρα αυτή την
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος,  κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ΝΕΤ. μίλησε για την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.
«Πήρα αυτή την απόφαση καθώς είμαι ήδη 35 χρόνια στη βουλή και ήρθε η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη στους νέους».
Ως προς τις προβλέψεις του για τις εκλογές είπε ότι "Τα δύο μεγάλα κόμματα αποδεικνύουν ότι δεν μπορούν να κυβερνήσουν από κοινού ακόμη κι αν ένα μεγάλο μέρος των αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν είναι προδιαγεγραμμένο".

«Zούμε ένα καθεστώς τρομοκρατίας των μειοψηφιών»

Σε ό,τι αφορά τις παρελάσεις, εξέφρασε την αντίθεσή του με τη διεξαγωγή τους, επισημαίνοντας ότι δεν βλέπει για ποιό λόγο πρέπει να έχουμε στρατιωτικές αλλά και μαθητικές παρελάσεις. Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις και τα επεισόδια σε βάρος πολιτικών και όχι μόνο προσώπων, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι «ζούμε ένα καθεστώς τρομοκρατίας των μειοψηφιών» και έκανε λόγο για «προϊούσα κατάλυση του Συντάγματος και βασικών νόμων».
Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου