Κυριακή, Μαρτίου 18

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Βενιζέλος: "Ευχαριστώ, συγνώμη" και "αρχίζουμε ξανά"

Βενιζέλος: "Ευχαριστώ, συγνώμη" και "αρχίζουμε ξανά" : Ο  Ευάγγελος Βενιζέλος καλεί τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν μαζικά στις εσωκομματικές κάλπες, που στήνονται σήμερα.
«Την Κυριακή αρχίζουμε ξανά», έγραψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος καλεί τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν μαζικά στις εσωκομματικές κάλπες, που στήνονται σήμερα.
«Την Κυριακή αρχίζουμε ξανά», έγραψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ιστοσελίδα του και απηύθυνε πρόσκληση προς τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να λάβουν μέρος στη διαδικασία

Στις κάλπες μπορούν να προσέλθουν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος, ενώ όποιος δεν είναι στις σχετικές λίστες, μπορεί να εγγραφεί σε κάποιο εκλογικό κέντρο.

Η διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου θα διαρκέσει από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ το πρώτο αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί μόλις καταμετρηθεί το 25% των ψήφων.

Στο μήνυμά του, ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος καλεί όλους να συμμετέχουν «σε μια συλλογική πολιτική πράξη που έχει ως βασικό στόχο να ζωντανέψει την παράταξη».

«Έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης», σημειώνει και συνεχίζει: «Οι δυο λέξεις που χρησιμοποίησα στην ομιλία μου στη συνδιάσκεψη, το περασμένο Σάββατο, απευθυνόμενος στον ελληνικό Λαό: ευχαριστώ και συγνώμη, θέλω να είναι η αφετηρία μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης».

ΠΑΣΟΚ: Τα εκλογικά τμήματα για την Κυριακή 18 Μαρτίου

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου