Τρίτη, Ιουλίου 14

ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ

VALAVANI-656x410

Η Νάντια Βαλαβάνη παραιτείται από αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών και από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


Η αναπληρώτρια υπουργός Νάντια Βαλαβάνη φαίνεται πως παίρνει αποστάσεις από τις εξελίξεις και παραιτείται από αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών αλλά και από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
254
4
0
Aπό χθες οργίαζαν οι φήμες ότι η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη σκέπτεται να παραιτηθεί μετά την συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.
Εγκυρες πηγές του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν ότι η Νάντια Βαλαβάνη θεωρεί ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει τα μέτρα, όπως η κατάργηση των 100 δόσεων που ήταν δική της απόφαση και την στήριξε ως φιλολαϊκό μέτρο.
Επίσης, από το περιβάλλον της αναπληρώτριας υπουργού υποστηριζαν ότι η μεταφορά του ΤΑΙΠΕΔ -του οποίου είναι πολιτική προϊστάμενος- σε Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων, είναι μια ρήτρα στη συμφωνία την οποία δεν μπορεί να αποδεχθεί.
254
4
0
Η Τρικλοποδιά ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου