Παρασκευή, Απριλίου 29

ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πολιτική

Ο Μεϊμαράκης αποκαλεί "νονό" τον Καρατζαφέρη!

Ο Μεϊμαράκης αποκαλεί "νονό" τον Καρατζαφέρη!

«Δεν απαντώ στο παραλήρημα του νονού». Αυτή ήταν η φράση που πυροδότησε το βράδυ της Παρασκευής τον τρίτο γύρο της έντονης, έως και πρωτόγνωρης για τα πολιτικά ήθη, αντιπαράθεσης μεταξύ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Γιώργου Καρατζαφέρη, με αφορμή το σκάνδαλο των Υποβρυχίων.

Ο κ. Μεϊμαράκης, πρώην υπουργός Αμύνης κατά την εμφάνιση του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, επανέλαβε τις κατηγορίες που εκτόξευσε την προηγουμένη στην Βουλή κατά του Γ. Καρατζαφέρη υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς εμπλοκή του προέδρου του ΛΑΟΣ στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. Ο κ. Μεϊμαράκης επιπροσθέτως ανέφερε με νόημα πώς ο κ. Καρατζαφέρης, κατά την προσέλευση του στο Πεντάγωνο, οπότε και τον πίεσε για την παραλαβή του υποβρυχίου «Παπανικολής», ήταν μόνος του, δηλαδή χωρίς μάρτυρες.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας πάλι υπονόησε, σαφέστατα πώς η μοναχική παρουσία του κ. Καρατζαφέρη στο Πεντάγωνο συνηγορεί στο επιχείρημα πώς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σκόπευε να ασκήσει πιέσεις για την παραλαβή του προβληματικού (τότε) υποβρυχίου από το γερμανικό ναυπηγείο του Κιέλου.

Στην συνέχεια ο κ. Μεϊμαράκη άφησε επίσης σαφέστατα να εννοηθεί πώς πρέπει να εξετασθεί από την Βουλή ο ρόλος του κ. Καρατζαφέρη στην υπόθεση των υποβρυχίων συνολικά υπονοώντας και πάλι πώς ενδεχομένως να υπάρχει εμπλοκή του προέδρου του ΛΑΟΣ στο σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Λίγες ώρες πριν ο κ. Καρατζαφέρης με ανακοίνωση του προανήγγειλε την υποβολή μήνυσης και αγωγής κατά του κ. Μεϊμαράκη ενώ ο πρώην Υπουργός Άμυνας πρότεινε την αμοιβαία άρση της βουλευτικής ασυλίας και των δύο ώστε η διαφορά να επιδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου