Πέμπτη, Απριλίου 14

ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αποστολή email...Εκτύπωση
 
Με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών είχαν αλλεπάλληλες επαφές ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και οι αντιπεριφερειάρχες Φώτης Χατζηδιάκος και Τζώρτζης Μακριωνίτης.
Στη συνάντηση με τον κ. Γιάννη Ραγκούση, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενημερώνοντάς τον παράλληλα για την προώθηση της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», ενώ ο κ. Μαχαιρίδης έθεσε υπόψη του υπουργού τη θέληση του ιδίου του Πρωθυπουργού να υποστηριχθεί το συγκεκριμένο έργο, θεωρώντας ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μπορεί να καταστεί «οδηγός» και για άλλες περιφερειακές δομές. Επίσης, ζητήθηκε να υπάρξει ειδική μέριμνα για τη στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που είναι η πλέον υποστελεχωμένη, χωρίς να ισχύσει ειδικά για τα νησιά μας η αναλογία «πέντε προς ένα», που αφορά στις προσλήψεις.
Παράλληλα υπήρξε συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών Γιώργο Ντόλιο όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν την περιφερειακή αρχή. Ειδικά για το καίριο θέμα της στελέχωσης των υπηρεσιών, ζητήθηκε από τον υφυπουργό να εγκριθούν συμβάσεις έργου, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πρόσληψης μόνιμου προσωπικού.
________________________________________
[14/4/2011, 10:14:47 πμ]

1 σχόλιο:

  1. Ευχόμαστε οι επαφές αυτές με το Υπουργείο Εσωτερικών να έχουν καλά αποτελέσματα προς ώφελος των Νησιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή