Τρίτη, Απριλίου 19

ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ MEGA

Χαμός γίνεται με τη σειρά του MEGA «Το Νησί», το οποίο έχει πουληθεί ήδη σε δέκα χώρες, μεταξύ των οποίων είναι η Μεγάλη Βρετανία, η Τουρκία, η Ρωσία, η Κροατία, η Σερβία, η Ουγγαρία, η Ρουμανία, τα Σκόπια και... το Κουβέιτ.

Μάλιστα, το MEGA έθεσε ως προϋπόθεση η σειρά να μη μεταδοθεί νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο του 2011, καθώς αρκετά κανάλια κυρίως από την Τουρκία δεν θα είχαν πρόβλημα να την προβάλουν σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί νωρίτερα και από ό,τι στο MEGA και να διαρρεύσουν σκηνές και να χαθούν πολύτιμα ποσοστά τηλεθέασης.

Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», στοιχεία και κανάλια δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, καθώς οι τελικές υπογραφές θα μπουν μετά και το «ok» της Βικτώριας Χίσλοπ, η οποία, με τη σειρά της, έχει να εγκρίνει τοπικές μεταφράσεις του… βιβλίου της!

Εικάζεται πως μόνο στην Τουρκία η σειρά έφτασε να πωλείται έως και 12 χιλιάδες ευρώ ανά επεισόδιο, ενώ το ίδιο ποσό περίπου κατέβαλαν και οι Ρώσοι.

Πηγή: 24wro

1 σχόλιο:

  1. Πήραν ένα καλό μάθημα όσα τηλεοπτικά κανάλια κάνουν φτηνές παραγωγές,το MEGA που ρισκάρησε να κάνει μια ποιοτική παραγωγή χωρίς να υπολογίσει το κόστος βγήκε πολαπλάσια κερδισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή