Πέμπτη, Μαΐου 23

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Δεν πάει στην ΚΕ ο Παπανδρέου;

Πρώτη καταχώρηση: 23/05/2013 - 07:54
Τελευταία δημοσίευση: 07:54Πολιτική
Δεν πάει στην ΚΕ ο Παπανδρέου;
Δεν πάει στην ΚΕ ο Παπανδρέου;

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Εντείνονται οι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις στο ΠΑΣΟΚ, με τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως όλα δείχνουν, μετά την αντιπαράθεσή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη «μαύρη τρύπα» των οικονομικών της Ιπποκράτους, να μην συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο.
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, η οποία θα διαμορφώσει τη στρατηγική του επόμενου διαστήματος και κυρίως την οριοθέτηση του κόμματος έναντι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μάλιστα, θα έχει αύριο σημαντική -όπως χαρακτηρίζεται- σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες ενόψει της συνεδρίασης του Σαββάτου.
Στην Ιπποκράτους, η ανησυχία από τη συνεχιζόμενη δημοσκοπική πτώση εντείνεται, καθώς διάχυτος είναι ο φόβος πως εάν η κατάσταση αυτή δεν αναστραφεί τώρα, οι ευρωεκλογές ίσως αναδειχθούν σε εφιάλτη, τόσο για το άλλοτε κραταιό κόμμα, όσο και για την ηγεσία του. Πολλά στελέχη, άλλωστε, στο παρασκήνιο κινούνται με την παραπάνω λογική.
Εκλογές για Νομαρχιακές και Δημοτικές
Στις 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των ηγεσιών των Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως ως προς τη συμμετοχή, καθώς για την εκλογή του Ευ. Βενιζέλου στη θέση του Προέδρου ψήφισαν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ιπποκράτους 236.000 μέλη και φίλοι, ενώ για τους αντιπροσώπους στο πρόσφατο Συνέδριο ψήφισαν 113.000, με τους αριθμούς να αμφισβητούνται.
2 ευρώ έκαστος
Όσοι ψηφίσουν, πάντως, θα κληθούν να δώσουν συνδρομή δυο ευρώ για τα άδεια ταμεία του κόμματος και των οργανώσεών του.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου