Τρίτη, Μαΐου 7

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

ΙΣΠΑΝΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...

Ένας άνδρας, στον οποίο θα γινόταν έξωση από το σπίτι του, βρέθηκε σήμερα απαγχονισμένος στην κατοικία του στην Βαρκελώνη και σύμφωνα με την αστυνομία "όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία"...

Ο δικαστικός κλητήρας "πήγε το πρωί για να προχωρήσει σε μια έξωση (...) και βρήκε το πτώμα ενός άνδρα", ηλικίας περίπου σαράντα ετών, ο οποίος είχε κρεμαστεί, ανακοίνωσαν οι δικαστικές αρχές της Καταλονίας.

Η καταλανική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο του άνδρα αυτού ενώ "όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία", διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, η έξωση του άνδρα αυτού είχε αποφασιστεί μετά την καθυστέρηση της καταβολής των ενοικίων του.

Πολλοί άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει στην Ισπανία μετά το ξέσπασμα της κρίσης, λίγο πριν να τους βγάλουν στον δρόμο επειδή αδυνατούν να καταβάλουν τα ενοίκιά τους.

Οι βουλευτές υιοθέτησαν στις 18 Απριλίου νόμο που αποσκοπεί στον περιορισμό των εξώσεων υπερχρεωμένων οικογενειών, ο αριθμός των οποίων εκτινάχθηκε στα ύψη με την κρίση, αλλά ο νόμος αυτός κρίνεται πολύ ανεπαρκής από τις οργανώσεις που καταδικάζουν την κυριαρχία του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου