Πέμπτη, Μαΐου 2

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ


Καμίνης: Καταγγέλλει επίθεση από βουλευτή της Χρυσής Αυγής

02 Μαϊου 2013 | 11:16246 α- α+
Καμίνης: Καταγγέλλει επίθεση από βουλευτή της Χρυσής Αυγής
Στον σταθμό Λαρίσης ανασυγκροτήθηκαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, μετά την απαγόρευση που επέβαλε η αστυνομία, νωρίς το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, στην προσπάθειά τους να «στήσουν» τη διανομή τροφίμων «μόνο σε Έλληνες» στο Σύνταγμα.

Είχε προηγηθεί η κατηγορηματική άρνηση του Γιώργου Καμίνη για τη διεξαγωγή της διανομής στο κέντρο της πόλης, καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για «γεύματα μίσους». Έτσι, νωρίς το πρωί, δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν 40 μέλη της Χ.Α. τα οποία επιχείρησαν να στήσουν πάγκους στην πλατεία Συντάγματος.

Αυτήν την ώρα άνδρες των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Χ.Α. στην οδό Δηλιγιάννη και τηρούν στάση αναμονής.
Απόπειρα επίθεσης από βουλευτή της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει ο Γ. Καμίνης
Απόπειρα επίθεσης σε βάρος του από βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας πως, όπως του είπαν, επρόκειτο για τον κ. Γερμενή.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι ο βουλευτής «μπήκε λάθρα στο φρουραρχείο», όπου γινόταν διανομή αγαθών από τον δήμο Αθηναίων σε απόρους, και προσπάθησε να τον χτυπήσει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο βουλευτής δεν τα κατάφερε και χτύπησε κατά λάθος ένα 12χρονο κοριτσάκι.

"Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι η γλώσσα της βίας», τόνισε ο κ. Καμίνης και επανέλαβε ότι «η γλώσσα του τσαμπουκά δεν περνάει"
"Όταν κάνεις φιλανθρωπία δεν το διατυμπανίζεις. Προς τι το σόου; Προς τι ο φαρισαϊσμός; H πείνα έχει διαβατήριο; Έχει εθνικότητα;", διερωτήθηκε, σχολιάζοντας τη διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή μόνο σε Έλληνες.  madat-a.gr

1 σχόλιο:

  1. AKOMA MIA EΡΩΤΗΣΗ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς;
    ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΙΝΙ ΡΩΤΑΩ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΕ ΞΕΝΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΩ ΑΛΛΑ ..2@2213@2122@ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή