Δευτέρα, Μαΐου 20

ΘΕΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΟΣΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ

Η Ντόρα στην Κομισιόν με ευλογίες Σαμαρά…

Τελευταία ανανέωση: Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 07:28
Η Ντόρα στην Κομισιόν με ευλογίες Σαμαρά…
Ο πρωθυπουργός φέρεται να δέχεται το αίτημα της πάλαι ποτέ εσωκομματικής αντιπάλου του
Μία μυστική συμφωνία μεταξύ του πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά και της άλλοτε σκληρής εσωκομματικής του αντιπάλου κ. Ντόρας Μπακογιάννη, έχει ήδη αρχίσει να μπαίνει στο στάδιο της τελικής εφαρμογής.
Το Newsbomb.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι προσεκτικές εμφανίσεις της κ. Ντόρας Μπακογιάννη σε ξένα κατά κύριο λόγο μέσα ενημέρωσης, δεν είναι τυχαίες.
«Η Ντόρα επενδύει στο διεθνές προφίλ της» λένε, όσοι την γνωρίζουν καλά. Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά ο κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος φέρεται να της έχει δώσει το πράσινο φως για να γίνει πραγματικότητα αυτό που η Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να του έχει ζητήσει εδώ και πολύ καιρό πριν: την θέση της Επιτρόπου το 2014, όταν η θητεία της Μαρίας Δαμανάκη λήξει και πλέον έρθει η στιγμή να βρεθεί ο αντικαταστάτης της. 
Με τον τρόπο αυτό μάλιστα επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε το πρωί του Σαββάτου σχετικά με τα εσωκομματικά της Ν.Δ. και την επικείμενη επιστροφή του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη στο κόμμα. Σ’ αυτό το ρεπορτάζ αναφέρεται υποδορίως ότι η κ. Μπακογιάννη σκέφτεται να διαδεχθεί την κ. Μαρία Δαμανάκη στην Κομισιόν.
Πληροφορίες λένε ότι ο κ. Σαμαράς έχει εκτιμήσει την στάση της κ. Μπακογιάννη, η οποία την ύστατη στιγμή της μάχης για τη ΝΔ στις εκλογές του περασμένου Μαΐου συστρατεύθηκε με τον Πρόεδρο της ΝΔ για χάρη της παράταξης. 
Γι' αυτό και η Ντόρα φαίνεται πως έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει βαλίτσες για Βρυξέλλες, ενώ δεν λείπουν και εκείνοι που λένε ότι η πρώην Υπουργός έχει ξεκινήσει επαφές σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να της κατοχυρωθεί η θέση Επιτρόπου με αναβαθμισμένο χαρτοφυλάκιο, και σίγουρα πιο αναβαθμισμένο από αυτό που... παραχωρήθηκε στην Μαρία Δαμανάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου